Antakya Nedime Keser Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://antakyahem.meb.k12.tr
Adres : ANTAKYA İLKOKULU 4. KATTA HİZMET VERMEKTEYİZ
VİZYON : Antakya Nedime Keser Halk Eğitimi Merkezi olarak Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda evrensel hukuka, Demokrasi ve İnsan Haklarına uygun bir bütünlük içinde yerine getirilmesi için planlı kalkınma hedefleri doğrultusunda toplumun ihtiyaç ve özelikleri doğrultusunda bireylere ,Her yaş gurubunda kursiyerlerin ilgi,istek,ihtiyaç ve üretime dayalı girişimci yönleri göz önünde bulundurularak. Sosyal Kültürel ve Meslek edindirme amaçlı kurslar düzenlemektir. Kurslarımız sürekli yenileme ve değişime açık olarak düzenlenmektedir.
MİSYON : Örgün Eğitim Sistemine hiç girmemiş yada herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerde den çıkmış bireylere: ilgi istek veya yetenekleri doğrultusunda ekonomik,toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlayıcı nitelikte, çeşitli süre ve düzeylerde hayat boyu yapılan eğitim öğretim rehberlik ve uygulama etkinliklerinin tümünü içerir Herkesin yararlanabileceği biçimde gereksinime dönük .Süreklilik, Bilimsel ,Planlı, Gelişime açık bir bütünlük içerisinde insanlara hizmet verme yarışında kendimizi daha gayretli görüyoruz. yetişmelerine fırsat tanımak,ve onlara mesleki beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : -------------

Öğretim Şekli :Tam Gün - Tam Yıl